(Praktijk)lessen op verplaatsing - BMW BELUX

   

 

De lessen gaan door in het trainingscentrum van BMW Belux in Bornem. De lessen worden gegeven door ervaren instructeurs van BMW. We mogen daar gebruik maken van de allernieuwste voertuigen en de moderne infrastructuur van het trainingscentrum. De leerlingen zitten er samen met de leerkrachten op de “school”banken.

Leerstof schooljaar 2016 – 2017

De leerlingen volgen een traject dat is gebaseerd op een opleidingstraject dat elke beginnende BMW technieker moet doorlopen. Wanneer zij na de opleiding slagen voor een test, dan behalen ze een opleidingscertificaat en worden ze vrijgesteld van deze opleiding wanneer ze voor een job binnen een BMW concessie kiezen. Wanneer ze gaan verder studeren of voor een andere job kiezen is deze opleiding zeker ook een enorme meerwaarde. Deze opleiding staat opnieuw op de planning voor schooljaar 2018-2019.

   

Leerstof : schooljaar 2017-2018

Voor de start van de opleiding in het trainingscentrum van BMW in Bornem  moeten de leerlingen via e-learning inleidende oefeningen maken. Op het einde volgt een korte kennistest dat de instructeur een beeld geeft van de basiskennis van elke leerling. Hierdoor kan vanop de eerste lesdag worden bijgestuurd waar nodig.
Alle topics van de lessen in Bornem  houden verband met het veilig werken aan Hybride voertuigen uit het BMW-gamma. Na de opleiding volgt een certificering. Wanneer zij slagen worden ze later opnieuw vrijgesteld van deze opleiding wanneer ze voor een job binnen een BMW concessie kiezen. Wanneer ze voor een andere job kiezen is deze opleiding zeker ook een meerwaarde, gezien ook andere constructeurs deze types van voertuigen aanbieden.