7e jaars duaal nieuw

Vanaf schooljaar 2020-2021 starten we nieuwe duale opleidingen in de 7e specialisatiejaren BSO:

Nieuwe studierichting 3e graad: Techniek - wetenschappen

Vanaf het schooljaar 2020 - 2021 kan je in onze 3e graad de studierichting Techniek - wetenschappen volgen. Dit is een vervolg op onze 2e graad Techniek - wetenschappen. De nadruk ligt op de studie van de wetenschappen en op het onderzoek in het laboratorium. Wiskunde is belangrijk. Het spreekt voor zich dat het verwerken van meetresultaten en het simuleren van processen digitaal gebeurt. ICT vaardig zijn is een troef. In deze studierichting leggen we de nadruk op ecologie.

Nieuwe studierichting 3e graad: Industriële ICT

ICT interesseert jou? Kan je logisch, probleemoplossend denken? Werk je graag nauwkeurig. Vind je robots boeiend? Internet of Things en automatisering vind je bijzonder interessant? Dan is industriële ICT iets voor jou!

Meer informatie over de studierichting en de lessentabel vind je hier.

Musical en Kunstkuur Genz 1

Vrijdag 10 januari 2020 vond de nieuwjaarsreceptie van GenZ 1 plaats. 
Tijdens deze avond lieten de leerlingen het beste van zichzelf zien. Zo brachten de leerlingen van GenZ 1.2. zelfgemaakte toneelstukjes, de Cupsong en een coole dans op Classic van MKTO. Dit was een voorsmaakje van de muziektheatervoorstelling in het kader van het ‘Kunstkuur project’, een samenwerking tussen de leerkrachten van het GO! Ta Halle en de Servaisacademie.
 

GOTAH quiz 2020

GOTAH vriendenkring nodigt u van harte uit op de derde Kwista quiz.