Musical en Kunstkuur Genz 1

Vrijdag 10 januari 2020 vond de nieuwjaarsreceptie van GenZ 1 plaats. 
Tijdens deze avond lieten de leerlingen het beste van zichzelf zien. Zo brachten de leerlingen van GenZ 1.2. zelfgemaakte toneelstukjes, de Cupsong en een coole dans op Classic van MKTO. Dit was een voorsmaakje van de muziektheatervoorstelling in het kader van het ‘Kunstkuur project’, een samenwerking tussen de leerkrachten van het GO! Ta Halle en de Servaisacademie.
 

GOTAH quiz 2020

GOTAH vriendenkring nodigt u van harte uit op de derde Kwista quiz.

Kaas- en wijnavond

Op vrijdag 15 november organiseren wij voor de derde maal onze kaas- en wijnavond. Kom en geniet van een gezellige avond en dit vanaf 18u. De zorgvuldig gekozen artisanale kazen worden gecombineerd met lekker brood en aangepaste wijnen.

Kunstkuur

GO! TA Halle en Servaisacademie samen in project “Kunstkuur”

DUAAL LEREN, ook in GO! TA Halle

De eerste lichting scholieren die in Vlaanderen het traject van duaal leren volgden in een technologische richting, werd gisteren in de bloemetjes gezet. Het gaat om negenentwintig leerlingen uit alle Vlaamse provincies. Ze volgden de richtingen elektromechanische technieken duaal en lassen-constructie duaal, waarbij de schoolbanken worden afgewisseld met leren in een bedrijf. Gisteren kregen ze een award op het 'Pioneer Event' bij Agoria Vlaanderen. Ook de pionierende scholen en bedrijven kregen een award. Het go! technisch atheneum was er bij.